Irhás árok

Az Irhás árok és környezetének átváltozása 2010 és 2011 során a csatorna-, út- és járdaépítésnek köszönhetően.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

Üdüljön az Őrségben!

Kúriajellegű parasztházból átalakított, antik parasztbútorokkal berendezett 4 napraforgós falusi magánszálláshely az Őrségben.

Vadmalacok az Irhás árokban

Látogassa meg testvérblogunkat, a vadmalacokat is: http://vadmalacok.blog.hu

Képek az Irhás árokból

Vaddisznólesen a TV2

2011.11.12. 08:16 irhasarok

Sok szomszédnak, kerttulajdonosnak jelent gondot nem csak az Irhás árokban és környékén, hanem szinte a teljes Budai hegységben az egyre jobban elszaporodó vaddisznók jelentette problémakör. Jelen bejegyzésünkben a vadakkal történő békés együttélés lehetőségeit taglaló társoldalunkat, a vadmalacok.blog.hu-t mutatjuk be.
Egyik Irhás árokban lakó lakótársunk, akihez heti rendszerességgel törnek, törtek be a vaddisznók, megelégelte a vadállatok okozta rettegést, kárt és tétlenséget, ezért a helyzetet bemutató társblogot indított, melyet a http://vadmalacok.blog.hu címen lehet elérni.

Nyári, száraz időszakban napi rendszerességgel lehet találkozni az utcában akár fényes nappal is a csordákban vonuló vaddisznókkal, akik még az autók dudálására, fénykürtös jelzéseire sem reagálnak, mintha immunisak lennének az ember jelenlétére. Az eset nem egyedi, a kerület más részeiről is érkeztek már jelzések, azonban a vaddisznók számának drasztikus növekedése már minden elviselhető határon túlmegy.
Társblogunk arra vállalkozott, hogy összegyűjtse az észleléseket, tapasztalatokat, melyeket a fent ismertetett oldalon lehet leadni.
A témával még a TV2 Tények című műsora is foglalkozott, a témáról szóló bejátszást itt lehet megtekinteni:

Szólj hozzá!

Címkék: hegyvidék újbuda vadmalacok irhás árok

A bejegyzés trackback címe:

https://irhasarok.blog.hu/api/trackback/id/tr513240506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása