Irhás árok

Az Irhás árok és környezetének átváltozása 2010 és 2011 során a csatorna-, út- és járdaépítésnek köszönhetően.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

Üdüljön az Őrségben!

Kúriajellegű parasztházból átalakított, antik parasztbútorokkal berendezett 4 napraforgós falusi magánszálláshely az Őrségben.

Vadmalacok az Irhás árokban

Látogassa meg testvérblogunkat, a vadmalacokat is: http://vadmalacok.blog.hu

Képek az Irhás árokból

Indul az 59-es villamos pályájának felújítása!

2011.10.03. 07:50 irhasarok

Eldőlt: 2011. novemberében megújulhat az 59-es villamos igen elhasználódott pályája a Márton Áron tér és a Kiss János altábornagy utca közötti szakaszon, tehát a teljes vonal majdnem felén.

Mint ismeretes, a Fővárosi Önkormányzat idei költségvetésében minden eddiginél többet, 11 milliárd Forintot biztosított a BKV számára infrastruktúrájának megújítására, például ebből a pénzből épült át a Szent Gellért rakparton is a villamospálya, illetve vásároltak további TW6000 típusú hannoveri villamost is. Most ebből a pénzből teszik rendben a lassan százéves hegyvidéki villamosvonal pályáját is.
A felújítás kezdetének pontos dátuma és így a villamospótlás menete sem ismert még, de a munkák elkezdésével mindenképp megvárják a halottak napi megnövekvő forgalmat. További információk hamarosan!
 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest hegyvidék újbuda közösségi közlekedés irhás árok út és járdaépítés 59 es villamos

A bejegyzés trackback címe:

https://irhasarok.blog.hu/api/trackback/id/tr303272895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása