Irhás árok

Az Irhás árok és környezetének átváltozása 2010 és 2011 során a csatorna-, út- és járdaépítésnek köszönhetően.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

Üdüljön az Őrségben!

Kúriajellegű parasztházból átalakított, antik parasztbútorokkal berendezett 4 napraforgós falusi magánszálláshely az Őrségben.

Vadmalacok az Irhás árokban

Látogassa meg testvérblogunkat, a vadmalacokat is: http://vadmalacok.blog.hu

Képek az Irhás árokból

Az Irhás árokba is megérkezett az ősz...

2010.11.22. 07:30 irhasarok

... és ezzel együtt sajnos a csapadék is. Nem jelent ez könnyebbséget az itt élőknek, dolgozóknak és az átépítést végző Pulzus Zrt-nek sem.

Beszámoló következik az első esős, novemberi napokról.
Munkában az ütött-kopott Unimog. A legerősebb akarat ellenére sem könnyű felvenni a harcot a sárral, de a Pulzus Zrt. becsületére váljon, hogy sok más közműépítő céggel ellentétben igenis tisztán próbálják tartani a munkaterületet.

Az Irhás árok jelenleg átépítés alatt álló szakaszának legkritikusabb része közlekedés szempontjából a Vízműtelep előtti terület. Napközben akár 10-15 percre is megállíthatják a forgalmat, ezért érdemes a Reax Lakópark mögötti félkész úton vagy pedig az Adorján út - Edvi Illés utca útvonalon kerülni.

Alakul a csatorna. A régi átereszt elbontották.


Az a bizonyos mini-markoló. Gyalogosok különösen figyeljenek ennek a környezetében, ugyanis a járművön nincsen visszapillantó, így a gép kezelője nem mindig láthatja a környezetében mozgó járókelőket!

A következő bejegyzés alkalmával megnézzük, mit változott az utca felsőbb szakasza.

Szólj hozzá!

Címkék: hegyvidék járdaépítés irhás árok csatornaépítés út és járdaépítés fényképes beszámoló pulzus zrt

A bejegyzés trackback címe:

https://irhasarok.blog.hu/api/trackback/id/tr62461827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása