Irhás árok

Az Irhás árok és környezetének átváltozása 2010 és 2011 során a csatorna-, út- és járdaépítésnek köszönhetően.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

Üdüljön az Őrségben!

Kúriajellegű parasztházból átalakított, antik parasztbútorokkal berendezett 4 napraforgós falusi magánszálláshely az Őrségben.

Vadmalacok az Irhás árokban

Látogassa meg testvérblogunkat, a vadmalacokat is: http://vadmalacok.blog.hu

Képek az Irhás árokból

A blog élete 2010-ben, számokban

2011.01.03. 07:23 irhasarok

Minden kedves blogolvasónak, lakótársnak és érdeklődőnek boldog újévet kívánunk! A karácsonyi leállás után nem sokára újra munkához látnak a Pulzus Zrt. munkatársai, addig is azonban pár adat erejéig összefoglalót olvashatnak a blog előző évéről.

Ugyan az oldal alig 3 hónapja működik, mégis komoly látogatottságnak örvend a szegényes hírverés és az igencsak specifikus témaválasztás ellenére. Az elmúlt időszakban többszáz látogató többszáz alkalommal kattintott az irhasarok.blog.hu címre, most ezeknek a látogatásoknak a részleteiről olvashat.

A látogatók jellemzően Budapesten laknak, 74%-uk fővárosi tehát. Ami ennél meglepőbb, hogy a speciális fővárosi téma ellenére igen aktívak a vidéki internetezők is, a látogatók 6,74%-a Kisvárdán, 5,62%-a Székesfehérváron lakik, de rendszeresen megnézik az oldalt Szegedről, Debrecenből, Zalaegerszegről és Miskolcról is, sőt, volt látogatónk az Egyesül Királyságból is.

A blog látogatói többféle módon juthatnak el az oldalra, 35%-uk közvetlenül (tehát a webcímet begépelve) jut el hozzánk, 31%-uk a blogra hivatkozó weboldalakról (pl. Facebook.com, blog.hu, egyéb oldalak) kattintanak át, míg 27%-uk a keresőprogramok alapján talál ránk. Érdemes elemezni a leggyakrabban keresett szavakat is, az első között van az "irhás árok" az "irhás árok átépítése" és az "irhás árok pulzus zrt." is és rákerestek még "Hajnal Károly" nevére is.

Beszédesek még az internetezési szokásokról szóló számok is. A hazai trendektől nagyságrendekkel eltérően a blog látogatói között ugyanis igen népszerű a Mozilla Firefox böngésző, 63,83%-uk ezt használja, az Internet Explorert pedig mindössze 28,72%-uk. Az internetre kapcsolódás sebességére utal az, hogy a látogatók majd' fele ADSL (vagy ehhez hasonló) kapcsolatos keresztül éri el az internetet, utánuk jönnek a mobilinternetet használók 43%-kal, majd alig 10%-os részesedéssel a kábeltévések (beszédes ez az adat is: az Irhás árok és szűk környezetében ugyanis nincs kábeltévé, az ADSL kapcsolatoknál pedig lassan már a mobilinternet is gyorsabb az utcában). A blognak két látogatója pedig a rég elavult betárcsázós, dial-up módon kapcsolódik a világhálóhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika facebook hegyvidék újbuda irhás árok pulzus zrt

A bejegyzés trackback címe:

https://irhasarok.blog.hu/api/trackback/id/tr322555738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása