Irhás árok

Az Irhás árok és környezetének átváltozása 2010 és 2011 során a csatorna-, út- és járdaépítésnek köszönhetően.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

Üdüljön az Őrségben!

Kúriajellegű parasztházból átalakított, antik parasztbútorokkal berendezett 4 napraforgós falusi magánszálláshely az Őrségben.

Vadmalacok az Irhás árokban

Látogassa meg testvérblogunkat, a vadmalacokat is: http://vadmalacok.blog.hu

Képek az Irhás árokból

Ismét a vaddisznócsordák a téma a médiában

2012.02.19. 16:35 irhasarok

Nem olyan régen, február elején ismét a média figyelmébe került az Irhás árkot és környékét veszélyeztető és a Hegyvidéken több helyen is megjelenő vaddisznócsordák ügye. Legutóbb a TV2 közölt egy rövid interjút többek között Váczi János alpolgármesterrel, Lomniczi Gergellyel, a Pilisi Parkerdő Zrt. szóvívőjével és megszólaltattak egy helyi lakost is, akinek a kertjébe már többször is betörtek már a vadmalacok.

Most ezt a rövid videót adjuk közre:

Ha Önöknek is voltak mostanában vaddisznó észleléseik, jelezzék itt vagy testvérblogunkon illetve hamarosan az Önkormányzat is létre fog hozni egy vaddisznóvonalat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irhasarok.blog.hu/api/trackback/id/tr544135107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása